NUTRIA
Na Ústavu preventivní medicíny, hygieny potravin a
epidemiologie - Lékařská fakulta - Masarykova University v Brně a
Výzkumném centru při Nemocnici u Svaté Anny v Brně, byl prováděn výzkum antioxidační kapacity Nutria.
Nutria získala ocenění za vysokou antioxidační kapacitu .
Celková antioxidační kapacita u Nutria je 195 mmol/kg....(viz graf).
Zdroj: Ústav preventivní medicíny, hygieny potravin a epidemiologie - Lékařská fakulta - Masarykova Universitav Brně a Výzkumné centrum při Nemocnici u Svaté Anny v Brně
Nutria obsahuje tyto vitamíny:
E, C, zinek , organický selén , molybdén , vápník , chrom , beta- karotén a vitamín B9 (kyselina listová).
Dále obsahuje tyto FYTONUTRIENTY:
polyfenoly a proantokyanidy, lykopen, sulforafan, zelený čaj.
Vše je navíc obohaceno 21 druhy ekologicky čerstvého ovoce a zeleniny: karotky, brokolic, rajčat, višní, švestek, dužiny pomerančů, malin, granátových jablek,manga, ananasů, fíků, grepů, špenátu, česneku, květáku, hlávkového zelí, cibule, řepy, karotky, hroznových slupek a borůvek .
Doporučeno a testováno na Lékařské Fakultě UK a FNKV.
Více o Nutria se selenem najdete zde.
Objednávky : paní Regina Tel: 77713 12 69